MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έντονη βροχόπτωση και καταιγίδες σε περιοχές ανά την Κύπρο… Κίτρινη Προειδοποίηση Μετεωρολογικής

Advertisement

Sponsored by exness

Χειμωνιάτικο σκηνικό σε περιοχές ανά την Κύπρο – Κίτρινη Προειδοποίηση Μετεωρολογικής – Συστάσεις Αστυνομίας προς οδηγούς – Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Χειμωνιάτικο το σκηνικό από τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές ανά το παγκύπριο.

Advertisement

Βροχόπτωση και κατά διαστήματα καταιγίδες πλήττουν περιοχές του νησιού συνοδευόμενες από αρκετούς κεραυνούς.

Σύμφωνα πάντως με πρωινή ενημέρωση από την Αστυνομία για την ώρα δεν έχει αναφερθεί οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω των φαινομένων.

Tο Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση για καταιγίδες με ένταση βροχόπτωσης γύρω στα 35 χιλιοστά την ώρα. Η προειδοποίηση έχει ισχύ μέχρι τις 16:00.

Συστάσεις Αστυνομίας προς οδηγούς

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα είναι αυξηµένες.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 και παροδικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network