MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έντονα καιρικά φαινόμενα απόψε επηρεασμένα από την… «Ελπίς». Παγετός και καταιγίδες στο εσωτερικό

Advertisement

Sponsored by exness

Τμήμα Μετεωρολογίας – Δελτίο Καιρού – Το καιρικό σύστημα Ελπίς θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι το βράδυ της Τετάρτης – Αναλυτικά τι θα επικρατήσει και μέχρι πότε

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και τοπικά στα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αρχικά στα προσήνεμα παράλια και ορεινά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη, αλλά αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά θα παρατηρείται παγετός.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά τις μεταμεσονύκτιες ώρες θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού αλλά αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Στα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήματα. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά παράλια παροδικά πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Αρχικά, στο ανατολικό μισό του νησιού, θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 4 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και στο εσωτερικό θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίζει κατά περιόδους. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη θα σημειώσει πτώση και την Πέμπτη μικρή άνοδο, παραμένοντας ωστόσο, την Πέμπτη, πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 42 εκατοστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal