MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έντονα ενοχλημένος ο δικηγόρος της 19χρονης Βρετανίδας για τη διαρροή μηνύματων και βίντεο

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονα ενοχλημένος εμφανίζεται ο δικηγόρος της 19χρονης Βρετανίδας που κρατείται μετά τη ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό της από Ισραηλινούς νεαρούς στην Αγία Νάπα.

Advertisement

Μιλώντας στη βρετανική ιστοσελίδα «The Sun» ο δικηγόρος της, Ανδρέας Πιττάτζης, διερωτήθηκε ποιος διέρρευσε στο διαδίκτυο τα μηνύματα που αντάλλαξε η Βρετανίδα με τους Ισραηλινούς αλλά και το βίντεο με τα όσα έγιναν στο δωμάτιο.

«Αυτά υποτίθεται ότι ήταν προσωπικά μηνύματα αλλά ολόκληρος ο κόσμος τα έχει δει. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι αυτό για το οποίο κατηγορείται η πελάτης μου είναι σοβαρό αλλά είναι πιο σοβαρό να διαρρέεις στο διαδίκτυο τέτοιο υλικό. Αυτά τα 12 αγόρια αντιμετωπίζονται ως ήρωες αλλά το ίντερνετ έχει κατακλυστεί με εικόνες και μηνύματα αυτής της νεαρής. Αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό και κανείς δεν κάνει κάτι γι’ αυτό», δήλωσε στην ιστοσελίδα ο κύριος Πιττάτζης.

Υπενθυμίζεται ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου αποφάσισε την κράτηση της 19χρονης μέχρι τις 7 Αυγούστου, ημέρα έναρξης της δίκης.

Η χθεσινή διαδικασία πήρε αναβολή έπειτα από αίτημα του δικηγόρου της Βρετανίδας, ο οποίος ζήτησε χρόνο για να του δοθεί όλο το μαρτυρικό υλικό, να το μελετήσει ώστε να ενημερώσει την πελάτισσα του για τα δεδομένα που υπάρχουν και να αποφασίσει ποια θα είναι η απάντησή της στην κατηγορία.

Η 19χρονη, συνελήφθη από την Αστυνομία για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης. Όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Κύπρου, για το συγκεκριμένο αδίκημα προνοείται ποινή φυλάκισης ενός έτους, ή χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network