MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Eντατικοί έλεγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών στην αγορά

Advertisement

Sponsored by exness

Eντατικοί έλεγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών στην αγορά έως και τα Θεοφάνεια – Επισκέφθηκε την αγορά ο Υπουργός Γεωργίας

Advertisement

Ικανοποίηση για τους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί στην αγορά και με την συμμόρφωση προς τους κανόνες από τους διάφορους επαγγελματίες εξέφρασε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος επισκέφθηκε αγορές της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον Υπουργό, οι εντατικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι και την ημέρα των Θεοφανείων.

Ο Υπουργός, σύμφωνα με ανακοίνωση, δήλωσε πως ενδεικτικά την τελευταία εβδομάδα έχουν πραγματοποιηθεί από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες 400 δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε εργαστήρια κοπής κρεάτων,  σφαγεία και σε διάφορα σημεία πώλησης.

“Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά. Τα προβλήματα που εντοπίστηκαν ήταν τεχνικής  φύσεως, όπως θέματα σήμανσης , για τα οποία έχουν επιβληθεί κάποια διοικητικά πρόστιμα”, ανέφερε.

Ο κ. Κουγιάλης τόνισε ότι η υγεία των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη κυβέρνηση και για το λόγο αυτό αυτές τις μέρες, από τις αρχές Δεκεμβρίου, έχουν εντατικοποιηθεί όλοι οι έλεγχοι που αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες μας χειρίζονται τα σφαγεία και συνεχάρη τις κτηνιατρικές αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του κράτους για τον ζήλο που επιδεικνύουν αυτές τις μέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal