MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένταση σε βενζινάδικο στη Λάρνακα – Έκαναν έξωση στο διαχειριστή

Advertisement

Sponsored by exness

Ένταση προκλήθηκε σε βενζινάδικο στη Λαρνακα – Πήγαν να κάνουν έξωση στον ιδιοκτήτη ο οποίος αρνήθηκε να εγκαταλείψει το πρατήριο – Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας…

Advertisement

Ένταση επικράτησε το πρωί έξω από πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα όταν ο διαχειριστής του υποστατικού προσπάθησε να αποτρέψει συνεργείο της ιδιοκτήτριας εταιρείας να σφραγίσει τις αντλίες και να κλείσει το πρατήριο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις εννέα το πρωί δικαστικός επιδότης μετέβη σε πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και επιχείρησε να παραδώσει διάταγμα έξωσης στον διαχειριστή του υποστατικού.
 
Ο διαχειριστής και μέλη της οικογένειας του διαμαρτυρήθηκαν έντονα και δεν επέτρεψαν σε συνεργείο της εταιρείας που συνόδευε τον δικαστικό επιδότη, να σφραγίσει τις αντλίες και να τις αφαιρέσει από το πρατήριο.
 
Ο δικαστικός επιδότης αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή και κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
 
Μέλη της Αστυνομίας παρέμειναν για αρκετή ώρα στο χώρο του πρατηρίου προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας σφραγίσματος του υποστατικού, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία και ο διαχειριστής του πρατηρίου βενζίνης είχαν τα τελευταία χρόνια διαφορές με αποτέλεσμα ορισμένες υποθέσεις να φτάσουν μέχρι και το Δικαστήριο, αφού ο διαχειριστής χρωστούσε στην εταιρεία αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network