MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένταση και αναβολή στη δίκη των 6 για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβλήθηκε η δίκη των έξι για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας – Υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι – Στο χώρο μαζεύτηκαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων – Λεκτική επίθεση της μητέρας του Καλοψιδιώτη στους κατηγορούμενους

Advertisement

Αναβλήθηκε τελικά η δίκη για το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα γιατί αμφισβητήθηκε η δικαιοδοσία του δικαστηρίου να εξετάσει συνέργια και ορίστηκε νέα ημερομηνία για τη δίκη η 19 Σεπτεμβρίου. Οι έξι κατηγορούμενοι τέθηκαν εκ νέου υπό κράτηση.

Οι έξι κατηγορούμενοι είχαν μεταφερθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ από πολύ νωρίς στον προαύλιο χώρο είχαν μαζευτεί συγγενείς και φίλοι των τεσσάρων θυμάτων αλλά και των κατηγορουμένων. Ο αριθμός των παρευρισκομένων ήταν τόσο μεγάλος που η Αστυνομία έθεσε όριο στην παρουσία εντός της αιθούσης, δύο ατόμων ανά οικογένεια. Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη η οποία ξέσπασε σε κλάματα ενώ στη θέα των κατηγορουμένων τους φώναξε «δολοφόνοι, αλήτες να πεθάνετε στη φυλακή».

 

14215808_10153991332749422_1804334746_o

Οι έξι κατηγορούμενοι είναι οι Μάριος Χριστοδούλου άλλως Benny 39 χρόνων, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων, Loy Dejan 42 χρόνων, Σοφία Γρηγορίου 28 χρόνων, Σωτήρα Νεοφύτου 30 χρόνων και Χαράλαμπος Ανδρέου 32 χρόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες αναμένεται να φέρουν ένσταση σε περίπτωση κράτησής τους.

Ένας από τους κατηγορουμένους ζήτησε νομική αρωγή και ζητήθηκε έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για την οικονομική του κατάσταση.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 20 κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία και φόνο εκ προμελέτης, απόπειρα φόνου, συνομωσία, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομη κατοχής και μεταφορά πυροβόλου όπλου κ πυρομαχικών, κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών, κλοπή, εμπρησμός και συνέργια μετά τη διάπραξη. Στο δικαστήριο θα κληθούν να καταθέσουν 187 μάρτυρες.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από τις 8 Μαΐου μέχρι τις 27 Ιουνίου 2016 στην Αγία Νάπα και τη Λευκωσία.

*Εναλλακτικά δείτε το θέμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal