MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένταση έξω από το Προεδρικό

Advertisement

Sponsored by exness

Ένταση και μικροεπεισόδια το απόγευμα έξω από το Προεδρικό – Στα χέρια διαμαρτυρόμενοι του ΟΣΕΛ και Αστυνομία – Δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο

Advertisement

Οι διαμαρτυρόμενοι, μαζί με τον μέτοχο και διευθυντή του ΟΣΕΛ, αντέδρασαν έντονα στη θέα των ρυμουλκών που μετέβησαν στο σημείο για να μετακινήσουν τα λεωφορεία και να παραδώσουν το δρόμο στην κυκλοφορία. 

Από την ένταση δύο γυναίκες έπαθαν κρίση πανικού και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο σημείο η κλήθηκαν και μέλη της ΜΜΑΔ υπό το φόβο επέκτασης των επεισοδίων. Οι διαμαρτυρόμενοι παρεμειναν στο σημείο και αποχώρησαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. 

Απορρίπτει ισχυρισμούς για ατασθαλίες και προβληματική συντήρηση ο ΟΣΕΛ

Ο ΟΣΕΛ απορρίπτει ως παντελώς αβάσιμους τους ισχυρισμούς που προβάλλει ο μέτοχος του, Τάσος Μιχαηλίδης, σχετικά με ατασθαλίες στον ΟΣΕΛ και προβληματική συντήρηση του στόλου του Οργανισμού.

Με ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕΛ καταδικάζει επίσης τις «αυθαίρετες ενέργειες του κ. Μιχαηλίδη» οι οποίες, όπως προσθέτει, είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση ενός μεγάλου αριθμού λεωφορείων και την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών και μαθητών.

Επιπλέον εκφράζει την ετοιμότητα του για άμεση παροχή οποιωνδήποτε στοιχείων απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές για έλεγχο και επιβεβαίωση της χρηστής διοίκησης του Οργανισμού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο οργανισμός λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα έτσι ώστε η συντήρηση των λεωφορείων να γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και τη ορθή διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Παράλληλα έχει ενημερώσει ότι είναι στη διάθεση όλων των αρμοδίων του Υπουργείου, της Αστυνομίας και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας έτσι ώστε να εξεταστούν και να διαλευκανθούν οποιασδήποτε καταγγελίες υπάρχουν.

Τέλος, αναφέρεται ότι πληροφορίες για αλλαγές στα δρομολόγια περιέχονται στην ιστοσελίδα του ΟΣΕΛ www.osel.com.cy και στη σελίδα του οργανισμού στο facebook.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network