MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένωση Συντακτών: Καταδικαστέα τα επεισόδια έξω από το συγκρότημα «Δίας»

Advertisement

Sponsored by exness

Καταδικαστέα τα επεισόδια έξω από το συγκρότημα «Δίας» – Καταδικάζει η Ένωση Συντακτών

Η δημοσιογραφία, ως βασικός πυλώνας δημοκρατικής έκφρασης, πρέπει να ασκείται ελεύθερα, ανεμπόδιστα και ανεπηρέαστα, χωρίς προπηλακισμούς, ύβρεις, εκφοβισμούς και τραμπουκισμούς, αναφέρει η Ένωση Συντακτών.

Advertisement

Όπως τονίζει, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα έξω από το οίκημα του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Δίας» είναι κατάπτυστα και καταδικαστέα. Προσβάλλουν τον πολιτικό πολιτισμό στη χώρα μας και συνιστούν ύβρη για την ελευθεροτυπία και την ελευθερία έκφρασης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου καταδικάζει έντονα τα έκτροπα αυτά και καλεί τις αρμόδιες αρχές όπως λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα ούτως ώστε αυτά να μην επαναληφθούν. Το Δ.Σ. της ΕΣΚ εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του προς όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους του συγκροτήματος «Δίας» καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού. Η ελευθεροτυπία ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε και λοιδωρείται», συμπληρώνει.

Καταλήγοντας αναφέρει πως «η οχλαγωγία που σημειώθηκε χθες έξω από το συγκρότημα «Δίας» συνιστά εκχυδαϊσμό της όποιας διαμαρτυρίας για οτιδήποτε. Η άλλη άποψη, η όποια άλλη άποψη, δεν υπηρετείται με πέτρες, ύβρεις και γιουχαϊσματα.»

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network