MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενώπιον δικαστηρίου στη Γερμανία ο Κενάν Αγιάζ – «Δεν ήταν ικανός να ταξιδέψει»

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον δικαστηρίου στη Γερμανία σήμερα ο Αγιάζ – «Δεν ήταν ικανός να ταξιδέψει» – Δείτε την έκθεση του γιατρού

Ενώπιον δικαστηρίου στη Γερμανία αναμένεται να παρουσιαστεί ο Κενάν Αγιάζ, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στη χώρα από την Κύπρο.

Advertisement

Σε ανακοίνωση του το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος», αναφέρει πως «ο συναγωνιστής και φίλος μας Κενάν Αγιάζ μεταφέρθηκε χτες στη Γερμανία, και παραδόθηκε στα χέρια των διωκτών του Γερμανών. Η Γερμανία συνεργάζεται με την Τουρκία».

Σημειώνει δε, πως «αναμένεται ότι σήμερα Σάββατο, 3 Ιουνίου, ο Κενάν θα μεταφερθεί και θα τον εμφανίσουν ενώπιον Γερμανικού δικαστηρίο», ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «αγωνιζόμαστε τώρα να εμποδίσουμε περαιτέρω ζημιά στις σχέσεις του Κουρδικού λαού με την αγωνιζόμενη Κύπρο».

Παράλληλα το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος», χαρακτηρίζει παραπλανητική τη διατύπωση που μεταδόθηκε στις ειδήσεις ότι «ο Κενάν μεταφέρθηκε στη Γερμανία, αφού είχε δει γιατρός της επιλογής του».

Υποδεικνύει δε, πως η εν λόγω διατύπωση «πρώτα, αφήνει την εντύπωση πως όλο το θέμα είναι να δει ο Κενάν γιατρό της επιλογής του. Έτσι, αποσιωπά και συσκοτίζει όλη την σύμπραξη του νομικού και πολιτικού συστήματος της Κύπρου με τη σοβινιστική πολιτική της Τουρκίας κατά του Κουρδικού λαού, και την σύμπραξη με τη Γερμανία».

«Η σύμπραξη έγινε με την υιοθέτηση της τουρκικής πολιτικής κατά του Κουρδικού λαού πρώτα από την Γερμανία και μετά από τις κυπριακές αρχές», συμπληρώνει.

«Κατά δεύτερο», συνεχίζει, «όσα μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης είναι παραπλανητικά και για άλλο λόγο. Διότι παρέλειψαν να πουν ότι ο γιατρός του Κενάν διαπίστωσε στη γραπτή του έκθεση ότι ο Κενάν δεν είναι ικανός να ταξιδέψει, διότι ενδέχεται να επιδεινωθεί η υγεία του λόγω προβλήματος στη σπονδυλική στήλη και το πόδι».

«Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η ικανότητα να ταξιδέψει είναι αναγκαία για τον καθένα που επιβιβάζεται σε αεροπλάνο χωρίς την θέληση του, όπως είναι μετανάστες που επιστρέφονται στις χώρες προέλευσης ή πρόσωπα υπό έκδοση», συμπληρώνει.

Στην πιο κάτω φωτογραφία φαίνεται και η σχετική παράγραφος από την έκθεση του γιατρού που εξέτασε τον Κενάν:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network