MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενώπιον Αστυνομίας οι επιταγές-μίζες για την υπόθεση Αρχής Ραδιοτηλεόρασης

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία καναλάρχη για χρηματισμό δύο μελών της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, που έφερε στο φως την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Advertisement

Ο ίδιος φέρεται να προχώρησε στην κατάθεση και αντίγραφων των επιταγών, η γνησιότητα των οποίων όπως και το ενδεχόμενο συσχετισμού με την υπόθεση χρηματισμού αναμένεται να διερευνηθούν από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε καταγγείλει ο καναλάρχης, έδωσε χιλιάδες ευρώ προς τα δύο πρόσωπα τα οποία κατήγγειλε με σκοπό να τυγχάνει το κανάλι του ευνοϊκής μεταχείρισης από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Ο καναλάρχης ισχυρίστηκε στην καταγγελία του ότι με το που «έκοψε» τις μίζες στα δύο πρόσωπα, η Αρχή του επέβαλλε ψηλά πρόστιμα σε σχέση με τις χρηματικές ποινές που επιβάλλονταν σε άλλα κανάλια για αντίστοιχες παρατυπίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Διευθυντής της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Νεόφυτος Επαμεινώνδας, μιλώντας χθες ενώπιον τη Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, υποστήριξε ότι ένα μέλος της Αρχής είναι αδύνατον να επηρεάσει τα υπόλοιπα έξι μέλη στο θέμα της επιβολής προστίμων.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ελένη Μαύρου ζήτησε όπως κατατεθούν στοιχεία για τις χρηματικές ποινές που επεβλήθησαν την τελευταία τριετία, καθώς και οι λόγοι της επιβολής των προστίμων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network