MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένώ βρισκόταν για ποτό στην Πάφο του έκλεψαν το αυτοκίνητο και μετά…17 χιλιαδες ευρώ από το σπίτι του

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 46χρονο για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού- Μεγάλη η λεία του δράστη που όμως συνελήφθη

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε 46χρονος για υπόθεση που αφορνώά διάρρηξη κατοικίας και κλοπή χρηματικού ποσού 24 χιλ. ευρώ, καθώς και οδήγηση οχήματος χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 16.7.22 καταγγέλθηκε από 41χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι την ίδια ημέρα, γύρω στις 03:00, ενώ βρισκόταν σε μπυραρία στην Κάτω Πάφο, τον πλησίασε συμπατριώτης του ηλικίας 46 ετών ο οποίος στην συνέχεια εισήλθε στο όχημα του που είχε σταθμεύσει έξω από την μπυραρία και εγκατάλειψε το μέρος.

Ακολούθως με το αυτοκίνητο του 41χρονου παραπονούμενου, ο 46χρονος φέρεται να μετέβη στην κατοικία του παραπονούμενου και με αντικλείδι εισήλθε σ’ αυτήν. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο και την καταγγελία του, ο 46χρονος φέρεται να απέσπασε από το όχημα το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και επίσης το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ μέσα από τη κατοικία. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας Πάφου ο 46χρονος συνελήφθη. Ακολούθως παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network