MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενίσχυση επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας ζήτησε από την Υφυπουργό η ΔΕΟΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΕΟΚ με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας

Στο θέμα της αναπροσαρμογής των επιδομάτων Κοινωνικής Πρόνοιας, του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και των χαμηλοσυνταξιούχων εστίασε τα αιτήματα της αντιπροσωπεία της ΔΕΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιωσήφ Αναστασίου προς την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου με την οποία συναντήθηκε τη Δευτέρα.

Advertisement

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΔΕΟΚ, στο πλαίσιο της συνάντησης κατατέθηκαν οι θέσεις και οι προτάσεις της ΔΕΟΚ για σειρά σημαντικών θεμάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Μεταξύ άλλων η ΔΕΟΚ προτείνει την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμού της κοινωνικής παρέμβασης, την ενίσχυση των δομών κοινωνικής φροντίδας για άτομα τρίτης ηλικίας και την εφαρμογή συστήματος κινήτρων για ένταξη ατόμων με αναπηρία στην αγορά εργασίας.

Στη συνάντηση τέθηκαν επίσης επί τάπητος τα σημαντικότερα προβλήματα και συζητήθηκαν οι βασικές προτεραιότητες του Υφυπουργείου, όπως οι πολιτικές ενσωματώσεις ατόμων με αναπηρία, η προστασία και η ευημερία των παιδιών και οι πολιτικές ενσωματώσεις των μεταναστών.

Η Υφυπουργός Πρόνοιας και ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ συμφώνησαν ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι του Υφυπουργείου απαιτείται η στενή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΟΚ διαβεβαίωσε τέλος την Υφυπουργό ότι η Ομοσπονδία θα συμβάλει μέσα από τις προτάσεις της ώστε να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες κοινωνικές τάξεις του τόπου μας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network