MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενημερώθηκαν οι 15 αστυνομικοί για τις ποινικές διώξεις με φόντο την υπόθεση Μεταξά

Advertisement

Sponsored by exness

Έτυχαν ενημέρωσης από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί για τις ποινικές διώξεις – Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να λάβουν το κατηγορητήριο

Ενήμεροι είναι ήδη οι 15 αστυνομικοί εναντίον των οποίων δόθηκαν οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα να ασκηθούν ποινικές διώξεις και αφορούν τις υποθέσεις εξαφανισμένων γυναικών και παιδιών με φόντο την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, σήμερα προχώρησε στην ενημέρωση των μελών της αστυνομίας για τις διώξεις που άναψε «πράσινο» ο Γενικός Εισαγγελέας.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times από τα 23 άτομα που πρότεινε η Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων και Ισχυρισμών κατά της Αστυνομίας στο πόρισμα που απέστειλε στον Γενικό Εισαγγελέα, αποφασίστηκε όπως ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον 15 αστυνομικών από Λευκωσία και Λάρνακα. Ανάμεσα τους, αστυφύλακες, λοχίες και αξιωματικοί της δύναμης.

Πάντως τα μέλη της δύναμης αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να κληθούν από την αρμόδια Αρχή να παραλάβουν τα κατηγορητήρια τους. Τα αδικήματα αφορούν παράλειψη υπηρεσιακού καθήκοντος από δημόσιους λειτουργούς.

Σε χθεσινές δηλώσεις του ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι «εμείς θα σεβαστούμε απόλυτα, το οποιοδήποτε πόρισμα εκδοθεί από την Αρχή και την οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network