MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενημέρωση για τις ζώνες ανάπτυξης στον Ακάμα

Advertisement

Sponsored by exness

Οργανώνονται ξανά για τον Ακάμα οι ιδιοκτήτες γης – Παγκοινοτικές Συνελεύσεις  

Advertisement

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Γης Ακάμα με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους ιδιοκτήτες γης στον Ακάμα ότι είναι σωστό και επιβάλλετε να λάβουν μέρος στις Παγκοινοτικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από το Κοινοτικά Συμβούλια των χωριών του Ακάμα  και να ενημερωθούν για τις ζώνες ανάπτυξης και τις λεπτομέρειες για το τοπικό σχέδιο που εκπονείτε από το Τμήμα Πολεοδομίας, έτσι ώστε να μπορέσουν  να δώσουν  και γραπτώς τις θέσεις και εισηγήσεις τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος υπενθυμίζει ότι  έχει δοθεί παράταση από τον Υπουργό Εσωτερικών  μέχρι τις 4 Αυγούστου 2017.

Προσθέτει πως αναφορικά με την  Έκθεση Εκπόνησης του Τοπικού Σχεδίου που αφορά 8 κοινότητες της χερσονήσου του Ακάμα, ο Σύνδεσμος υπέβαλε τις απόψεις και εισηγήσεις του ως προς τις αρχές και στόχους που αναμένει.

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ακόμα ότι αίτημα του είναι όπως όλα τα παραλιακά κτήματα ενταχθούν σε τουριστικές ζώνες με συντελεστές δόμησης που να είναι βιώσιμοι, αφού αυτός είναι και ο μοναδικός και φυσιολογικός τρόπος ανάπτυξής τους και όπως για όλα τα υπόλοιπα κτήματα εφαρμοστούν οι ζώνες που ίσχυαν μέχρι την επιβολή των περιοριστικών μέτρων που εκμηδένισαν την αξία τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network