MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενημέρωση για τις υποθέσεις της Λαϊκής ζητά η Ν. Υπηρεσία

Advertisement

Sponsored by exness

Πλήρη ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές ζήτησε η Ν. Υπηρεσία σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις για τη Λαϊκή

Advertisement

Η Νομική Υπηρεσία και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησαν όπως τύχουν πλήρους ενημέρωσης από τις αρμόδιες Αρχές της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως προς την όποια έκβαση εισαγγελικής εξέτασης για θέματα που σχετίζονται με τις διερευνώμενες υποθέσεις για τη Λαϊκή Τράπεζα.

Ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι “σε σχέση με ανακοίνωση στην οποία προέβηκε ο κ. Α. (Ανδρέας) Βγενόπουλος νωρίτερα σήμερα, η Νομική Υπηρεσία και το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ζήτησαν όπως τύχουν πλήρους ενημέρωσης από τις αρμόδιες Αρχές της Ελληνικής Δημοκρατίας, έτσι ώστε να πληροφορηθούν επίσημα και λεπτομερώς ως προς την όποια έκβαση εισαγγελικής εξέτασης για θέματα που σχετίζονται με τις διερευνώμενες υποθέσεις για την Λαϊκή Τράπεζα.”

Ακολούθως, προσθέτει η ανακοίνωση, “και υπό το φως της πλήρους ενημέρωσης, θα προβούν σε όλα τα αναγκαία διαβήματα προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, που ενδεχομένως απαιτούνται, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε επηρεασμός των συνεχιζόμενων ανακρίσεων στην Κύπρο και στην Ελλάδα, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά”.

Νωρίτερα, ο κ. Βγενόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι έχει τερματιστεί η ποινική διερεύνηση για τη Λαϊκή Τράπεζα στην Ελλάδα και η “σκευωρία” – κατά την έκφρασή του – που έχει στηθεί στην Κύπρο θα καταρρεύσει και οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την καταστροφή της Λαϊκής θα αναδειχθούν με την απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal