MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενημέρωσε τον Μαλτέζο Πρόεδρο για Κυπριακό και εξελίξεις στη Μεσόγειο ο ΠτΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Ενημέρωσε τον Μαλτέζο Πρόεδρο για Κυπριακό και εξελίξεις στη Μεσόγειο ο ΠτΔ – Συναντήθηκαν στο περιθώριο της Συνόδου του ILO

Advertisement

Το Κυπριακό και θέματα που άπτονται της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο ήταν ανάμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδης και του Προέδρου της Μάλτας κ. Τζορτζ Βέλλα, στη Γενεύη.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου του ILO, παρέστησαν η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας στη Γενεύη Πρέσβης κ. Γιώργος Κασουλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο Βέλλα για την παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό, για τις πρόσφατες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνομίλησαν για τα θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το Brexit καθώς και η επικείμενη Σύνοδος της MED7 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου στη Βαλέτα, της Μάλτας, ήταν επίσης ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη διμερή συνάντηση των δύο Προέδρων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network