MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενημερώνει την Αθήνα για τις εξελίξεις ο ΥΠΕΞ

Advertisement

Sponsored by exness

Την πρώτη επίσημη επίσκεψη του στην Αθήνα πραγματοποιεί ο νέος ΥΠΕΞ – Ενημερώνει για τις εξελίξεις – «Βλέπει» Παυλόπουλο, Τσίπρα και Κοτζιά

Advertisement

Για την Αθήνα αναχωρεί ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, για επαφές με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με τον ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης του κ. Κοτζιά, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων. Στη συνέχεια, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο κ. Χριστοδουλίδης και ο κ. Κοτζιάς θα παρακαθίσουν στη συνέχεια σε γεύμα εργασίας.

Το απόγευμα, ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ομιλητής σε κλειστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κρανιδιώτη, στο κτίριο του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Την Τρίτη, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ομιλητής μαζί με τον κ. Κοτζιά σε ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στη συνεδρία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Επιστρέφει στην Κύπρο το βράδυ της Τρίτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network