MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενέργειες Αστυνομίας μετά το σοκαριστικό βίντεο: Να εντοπιστεί η γυναίκα που δέχεται χτυπήματα από μοναχό

Advertisement

Sponsored by exness

Θα μελετηθεί το σοκαριστικό βίντεο – Πρώτα να διαπιστωθεί η γνησιότητα του και εν συνεχεία προσπάθειες να εντοπιστεί η γυναίκα που φαίνεται να δέχεται χτυπήματα με ζώνη από μοναχό της Μονής του Οσίου Αββακούμ

Ενώπιον και της ανακριτικής ομάδας που διερευνά την υπόθεση, αναμένεται να τεθεί το σοκαριστικό βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και στο οποίο καταγράφεται μοναχός της Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι, να χτυπά με τη ζώνη γυναίκα.

Advertisement

Το εν λόγω βίντεο που έφερε σήμερα στο φως η εκπομπή Πρωτοσέλιδο καταγράφει σκηνές από το εξωτερικό της μονής στις οποίες διακρίνονται οι αρχιμανδρίτες να λογομαχούν έντονα, σε σημείο υστερίας, με μια γυναίκα η οποία φαίνεται ότι βρισκόταν εκεί ως καθαρίστρια.

Προσπάθειες να εντοπιστεί η γυναίκα

Πληροφορίες της Cyprus Times από αρμόδια πηγή, αναφέρουν ότι το βίντεο θα τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο της Αστυνομίας και θα γίνουν προσπάθειες να εντοπιστεί η γυναίκα προκειμένου να της ληφθεί κατάθεση σχετικά με τα όσα συνέβησαν εκείνη την μέρα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναμένεται ότι θα ζητήσει το βίντεο και αφού διαπιστωθεί η γνησιότητα του, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες με λήψη κατάθεσης από τη γυναίκα.

«Έχουμε ξεκινήσει αυτεπάγγελτη έρευνα για προφανή αδικήματα τα οποία φαίνεται να διαπράττονται», ανέφερε εν συνεχεία στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Πάντως, η κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία διερευνά δύο ξεχωριστές υποθέσεις όσον αφορά την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ.

Η μια αφορά την καταγγελία που έγινε από την Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Η υπόθεση αυτή αφορά καθαρά οικονομικής φύσεως θέματα και ανέλαβε τη διερεύνηση Ομάδα Ανακριτών από την Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος.

Η δεύτερη πτυχή της υπόθεσης, την οποία διερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου, είναι οι καταγγελίες που έχει δεχθεί η Αστυνομία από αριθμό μοναχών της συγκεκριμένης Μονής, κάποιοι εκ των οποίων ήδη έχουν δώσει κάποιες αναφορές και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ληφθούν καταθέσεις και από τους υπόλοιπους σε σχέση με τις δικές τους καταγγελίες που αφορούν αδικήματα όπως επίθεση, απειλή βιαιοπραγίας και άλλα αδικήματα.

Ως γνωστόν, λήφθηκαν ήδη καταθέσεις από δύο εκ των μοναχών της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, οι οποίοι έχουν προβεί σε καταγγελίες. Αναμένεται τις επόμενες μέρες να ληφθούν καταθέσεις και από τους υπόλοιπους μοναχούς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network