MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενέργεια και κρίση στην παιδεία πάνε… Τρόοδος

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεδριάζει στο Τρόοδος το Υπουργικό – Στο επίκεντρο η επαναδιαπραγμάτευση για το «Αφροδίτη» – Ενημερώνει τα μέλη του Υπουργικού ο Υπουργός Ενέργειας – Στην ατζέντα και η παιδεία

Advertisement

Στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος συνέρχεται σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρέπεμψε στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σε ό,τι αφορά τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με την κοινοπραξία της Noble για το κοίτασμα «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Επεσήμανε πως σε σχετική ενημέρωση αναμένεται να προβεί  ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ο κ. Προδρόμου σημείωσε πως «είμαστε στο σημείο που πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις στρατηγικής σημασίας για τα ενεργειακά ζητήματα, με γνώμονα το συμφέρον της Κύπρου και του λαού».

«Στο επόμενο στάδιο πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με διεκδικήσεις που υπήρξαν από εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Δημοκρατία σχετικά με τα ευρήματα στο οικόπεδο Αφροδίτη», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου για τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφορικά με την κρίση που έχει ξεσπάσει στην παιδεία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ShootandGoal