MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενδιαφέρον Μητροπολίτη Κωνσταντίας για αρχιεπισκοπικό θρόνο. Θέλει εκλογές πριν τα Χριστούγεννα

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες των αρχιεπισκοπικών εκλογών – Στη διάθεση του ποιμνίου της Εκκλησίας και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Βασίλειος – Θέλει εκλογές πριν από τις γιορτές – Όσα ανέφερε

Υποψήφιος των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, Βασίλειος.

Advertisement

Ο Μητροπολίτης, ανακοίνωσε την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις αρχιεπισκοπικές εκλογές, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» κάνοντας λόγο για μία δύσκολη περίοδο αναφέροντας ότι η «Εκκλησία της Κύπρου έχει ανάγκη από δυναμισμό».

«Η Εκκλησία καλείται να διαδραματίσει ένα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο χωρίς να σημαίνει ότι εμείς θα αναδυθούμε σε έναν αγώνα πολιτικό», ανέφερε στην εκπομπή.

Το συντομότερο δυνατό οι εκλογές 

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα ήταν καλό να πραγματοποιηθούν οι εκλογές, ο ίδιος ανέφερε πως- κατά την άποψή του-αυτό θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

«Ο καταστατικός χάρτης λέει μέχρι 40 μέρες, ωστόσο, μπορεί να γίνει και νωρίτερα. Συμπίπτουν οι γιορτές και επειδή δεν πρέπει να αναστατώνουμε τον κόσμο γιατί στις εκλογές υπάρχουν εντάσεις που θα σκανδαλίσουν τους πιστούς και προτιμώ να τελειώνουν οι εκλογές και να εκλεγεί εκείνος που ο Θεός θέλει χρησιμοποιώντας εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε, καταληκτικά, ότι είναι πολύ επικίνδυνο οι αρχιεπισκοπικές εκλογές να πραγματοποιηθούν μετά τις γιορτές καθώς θα πλησιάσουν τις Προεδρικές. «Η Εκκλησία δεν πρέπει να επηρεαστεί από όλη αυτή την κατάσταση», σημείωσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network