MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενδιαφέρον για Αρχιεπισκοπικές και από τον Μητροπολίτη Κυρηνείας Χρυσόστομο (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Άρχισαν οι αναφορές περί Αρχιεπισκοπικών Εκλογών – Ενδιαφέρον έδειξε και ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος – Εξέφρασε την επιθυμία του να κατέλθει ως υποψήφιος – Όσα ανέφερε σε Εσπερινή Θεία Λειτουργία – Δείτε βίντεο

Το ενδιαφέρον του να κατέλθει ως υποψήφιος των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, εξέφρασε σε Εσπερινή Θεία Λειτουργία για την εορτή της Σύναξης των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων Δυνάμεων, ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος.

Advertisement

Όπως παρουσιάζεται και στο πιο κάτω βίντεο, αμέσως μετά την Εσπερινή Θεία Λειτουργία, απευθυνόμενος προς τους πιστούς, αποκάλυψε την απόφασή του να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του χριστεπώνυμου πληρώματος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «το προηγούμενο διάστημα, γνωρίζετε όλοι ότι απήχαμε από δηλώσεις οι οποίες αφορούσαν τις επικήμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές. Τώρα όμως που η θέση του Αρχιεπισκόπου τελεί σε χηρεία, σας ενημερώνουμε ότι Θα θέσουμε τον εαυτό μας στην κρίση του χριστεπώνυμου πληρώματος. Εξάλλου, από τη θέση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, θα μπορούμε να συμβάλουμε στα θέματα που αφορούν την Κερύνεια και τους Κερυνειώτες με άλλους τρόπους».

Δείτε και το βίντεο στο 1:24

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal