MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενδεχόμενο να καθυστερήσει μία μέρα η έξοδος των νεοσυλλέκτων μας… «Καταβάλλονται προσπάθειες» απαντά το ΥΠΑΜ

Advertisement

Sponsored by exness

Με μικρή καθυστέρηση ενδέχεται να γίνει η πρώτη έξοδος των νεοσυλλέκτων μας… Αντί Παρασκευή πιθανόν να βγουν από τα ΚΕΝ Σάββατο – Καταβάλλονται προσπάθειες από το Υπουργείο Άμυνας για να μην υπάρξει αλλαγή στον προγραμματισμό – Η ενημέρωση έγινε για να γνωρίζουν το ενδεχόμενο ανέφερε στη Cyprus Times αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Άμυνας – Και μόνο το ενδεχόμενο φαίνεται να προκάλεσε αναστάτωση

Advertisement

Μικρή μεν η καθυστέρηση που ενδέχεται να υπάρξει αλλά αρκετή -όπως φαίνεται- για να προκαλέσει αναστάτωση και εκνευρισμό μεταξύ των νεοσυλλέκτων μας, κάποιοι εκ των οποίων επικοινωνώντας με τη Cyprus Times εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους.

Όπως μας ανέφεραν, και οι ίδιοι ενημερώθηκαν από τις Διοικήσεις των ΚΕΝ ότι πιθανόν δε θα βγουν για την πρώτη τους έξοδο την Παρασκευή όπως ανέμεναν, αλλά το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στους ίδιους τους νεοσύλλεκτους, αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία διόρθωσης των γραπτών των δοκίμων, πριν από την πρώτη τους έξοδο.

Σε επικοινωνία που είχε η Cyprus Times με αρμόδιο λειτουργό του Υπουργείου Άμυνας, μας αναφέρθηκε ότι η καθυστέρηση στην έξοδο των νεοσύλλεκτων δεν είναι δεδομένη και πως η ενημέρωση έγινε απλώς για να γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. «Δεν είναι κάτι σίγουρο, το Υπουργείο Άμυνας καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε η διαδικασία με τη διόρθωση των γραπτών να ολοκληρωθεί από την Πέμπτη και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην έξοδο των νεοσυλλέκτων» όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network