MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενδεχόμενο εισήγησης Χατζηπαντέλα για 3η δόση από 18 ετών και άνω

Advertisement

Sponsored by exness

Ανοικτό ενδεχόμενο πρότασης από τον Υπουργό Υγείας για χορήγηση της ενισχυτικής 3ης δόσης σε άτομα 18 ετών και άνω – Όλες οι πληροφορίες

Με τη συζήτηση για τη χορήγηση της 3ης δόσης του εμβολίου κατά της νόσου covid να βρίσκεται στο επίκεντρο στις περισσότερες χώρες, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και μπροστά στο ενδεχόμενο ενός νέου κύματος της πανδημίας η Κύπρος δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Advertisement

Το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ενώπιον Υπουργικού Συμβουλίου πρόταση για χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου σε άτομα από την ηλικία των 18 ετών και άνω, φαίνεται να μελετάται από τον Υπουργό Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, στην παρούσα φάση, φαίνεται να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να εισηγηθεί όπως η ενισχυτική δόση του εμβολίου επιτρέπεται να χορηγείται από τα 18 έτη και άνω.

«Είναι κάτι που στην παρούσα φάση μελετάται» όπως αναφέρει αρμόδια πηγή από το Υπουργείο Υγείας.

Δεδομένο πρέπει πάντως να θεωρείται ότι στο ενδεχόμενο κατάθεσης μίας τέτοιας εισήγησης, θα προηγηθεί πλήρης και ενημέρωση και αξιολόγηση όλων των μέχρι στιγμής επιστημονικών στοιχείων που έχουν ενώπιόν τους επιδημιολόγοι και επιστήμονες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network