MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένας καιρός με… λίγο απ’ όλα! Επιστρέφει η σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

«Μπερδεμένος» ο καιρός το τριήμερο που μας έρχεται. Ψηλές θερμοκρασίες, συννεφιά μέχρι και… καταιγίδα – Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Από αύριο και µέχρι τη ∆ευτέρα αναµένεται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από νωρίς το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και στα νοτια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Άνοδο θερμοκρασίας την Κυριακή, τα… αλλάζει από Δευτέρας

Την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Τη ∆ευτέρα διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νότια-νοτιοανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία δε θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal