MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένας καιρός… λίγο απ’ όλα! Επέστρεψε ο χειμώνας αλλά δε μένει

Advertisement

Sponsored by exness

Επέστρεψε ο χειμώνας αλλά όχι για να μείνει… Η χαµηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από το απόγευµα. Τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να πέσει και… χιόνι! Φτιάχνει ο καιρός το απόγευμα αλλά το βράδυ θα πέσει η θερμοκρασία. Μία «γεύση» του καιρού και για το επόμενο τριήμερο…

Advertisement

Σήµερα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες, αλλά από νωρίς το απόγευµα θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση του καιρού, µε περιόδους αιθρίας αλλά και παροδικής συννεφιάς.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει παροδικά χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ . Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, στα ανατολικά, ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης, στα νότια, ενώ στα δυτικά και βόρεια κυµατώδης και παροδικά τοπικά µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα υποχωρήσει σταδιακά, για να καταστεί λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου δυνατό να σχηµατιστεί παγετός.

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίες το τριήμερο

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network