MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένας διπλός φόνος-μυστήριο κι ένα τραγικό τέλος

Advertisement

Sponsored by exness

Μια κοινωνία σοκαρισμένη…

Advertisement

Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε δύο αποτρόπαια εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία με διαφορά πέντε ημερών

Από τη μία το άγριο διπλό φονικό του Στροβόλου με το δολοφονημένο ζεύγος να εντοπίζεται σε λίμνη αίματος και από την άλλη ένα φονικό με κίνητρο τη ληστεία -όπως όλα δείχνουν- με μία νεκρή γυναίκα στην Αγλαντζιά να εντοπίζεται φιμωμένη και δεμένη στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της.

Μετά τους Γεώργιο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου, η Ανδρούλα Βανέζη.

Άλυτος γρίφος το άγριο φονικό του Στροβόλου

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τη δολοφονία του ζεύγους, που στη 1 και 45 ξημερώματα Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιο της οικίας του, στην οδό Ζαλόγγου στο Στρόβολο. Πέντε μέρες μετά, η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση με το φονικό όργανο, ένα μαχαίρι, να παραμένει άφαντο και το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος άγνωστο.

Κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών, η ώρα διάπραξης του εγκλήματος, καθώς θεωρείται ότι η δολοφονία διαπράχθηκε ώρα πριν το τηλεφώνημα στην αστυνομία.

Η κατάθεση του 15χρονου γιου της οικογένειας δεν έχει ακόμα ληφθεί και μετά από σύσκεψη που έγινε στη Νομική Υπηρεσία, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης έδωσε οδηγίες όπως ληφθούν πρώτα επιπρόσθετες καταθέσεις και εξασφαλιστούν περαιτέρω στοιχεία. Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι υπάρχουν κομμάτια στο παζλ της δολοφονίας που ακόμα δεν έχουν «στηθεί» με τη δολοφονία-μυστήριο να χρήζει περαιτέρω διερεύνησης ώστε οι ερωτήσεις που θα γίνουν στον 15χρονο να είναι στοχευμένες. Όταν οι ανακριτές της υπόθεσης είναι έτοιμοι για τη λήψη κατάθεσης από τον ανήλικο γιο του τραγικού ζεύγους, αυτό θα γίνει στην παρουσία παιδοψυχολόγου, λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας και δικηγόρου.

Τραγικό τέλος για συνταξιούχο εκπαιδευτικό…

Ο γιος της 80χρονης Ανδρούλας Βανέζη, καθηγητής στο επάγγελμα, προγευμάτιζε λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Δευτέρας με τη μητέρα του, πριν αναχωρήσει για την εργασία του και αυτή μείνει μόνη στο σπίτι στην οδό Ειρήνης στην Αγλαντζιά. Αργότερα, στην οικία της άτυχης γυναίκας μετέβη η κόρη της, η οποία βρήκε το σπίτι ακατάστατο και τη μητέρα της νεκρή, δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι της. Είχε πάει να την παραλάβει με σκοπό να την μεταφέρει στο γιατρό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε σπάσει το χέρι της. Ληστεία που εξελίχθηκε σε δολοφονία διερευνά η Αστυνομία.

Από την οικία της άτυχης γυναίκας φαίνεται να λείπει κάποιο χρηματικό ποσόν και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα. Τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί το πρωί της Τρίτης, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η 80χρονη έφερε κάποιες κακώσεις.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες σε μια προσπάθεια εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, λαμβάνει καταθέσεις από τους γείτονες, ενώ θέτει κάτω από το μικροσκόπιο της και τα κλειστά κυκλώματα κτιρίων που βρίσκονται στην περιοχή.

Η Αστυνομία σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διερευνά φόνο εκ προμελέτης

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network