MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένας ασθενής με κορωνοϊό στην εντατική. Δωρεάν PCR στην Κερύνεια

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας μόνο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπως αναφέρει η “Γενί Ντουζέν”.

Επικαλούμενη πληροφορίες από το νοσοκομείο, η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν γράφει ότι ένας ακόμη ασθενής μεταφέρθηκε σήμερα σε κανονική μονάδα παρακολούθησης από η κατάστασή του ομαλοποιήθηκε και στην εντατική παραμένει μόνο ένας από τους τρεις ασθενείς, που ήταν πριν λίγες ημέρες. Και η κατάσταση του ασθενούς που παραμένει στην εντατική, προστίθεται, είναι καλή.

Advertisement

Σήμερα επίσης, το «υπουργείο υγείας» διενεργεί από το πρωί δωρεάν τεστ PCR σε χώρο στο λιμάνι Κερύνειας, σε κατοίκους της περιοχής, όπου εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα. Η Γενί Ντουζέν αναφέρει ότι για δειγματοληψία έχουν προσέλθει τόσο άτομα που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Κερύνειας όσο και πολίτες του ψευδοκράτους.

Ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί είχε δηλώσει χθες ότι τα περισσότερα εγχώρια κρούσματα καταγράφονται στην Κερύνεια και μετά στην περιοχή της Λευκωσίας. Χθες στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν 14 κρούσματα, εκ των οποίων τα 4 ήταν εγχώρια και 10 ήταν επαφές με ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Ο συνολικός αριθμός ασθενών στα κατεχόμενα είναι 725.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal