MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένα βήμα πιο κοντά στη λήψη κατάθεσης από Συλλούρη-Τζιοβάνη οι ανακριτές

Advertisement

Sponsored by exness

Πιο κοντά στη λήψη κατάθεσης από Συλλούρη-Τζιοβάνη οι ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση του βίντεο Al Jazeera – Κάτω από το μικροσκόπιο τα όσα παραλήφθηκαν από οικίες και γραφεία των τριών πρωταγωνιστών Δημήτρη Συλλούρη-Χριστάκη Τζιοβάνη και Ανδρέα Πιτάτζη

Άνοιξε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δρόμος προκειμένου να βρεθούν ενώπιον των ανακριτών οι πρωταγωνιστές του επίμαχου βίντεο που δημοσίευσε το Al Jazeera, το οποίο έφερε ντόμινο εξελίξεων.

Advertisement

Κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου που χειρίζονται την υπόθεση, βρίσκονται πλέον ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έγγραφα που παραλήφθηκαν χθες από τις οικίες, τα γραφεία και εταιρείες συμφερόντων των Δημήτρη Συλλούρη, Χριστάκη Τζιοβάνη και Ανδρέα Πιττάτζη, κατόπιν εξασφάλισης σχετικών ενταλμάτων έρευνας.

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, oι ανακριτές μετέβησαν σε σπίτι και γραφείο του γνωστού δικηγόρου, σε εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Συλλούρη και στην οικία και το γραφείο του Χριστάκη Τζιοβάνη, από όπου παρέλαβαν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές που αναμένεται να τεθούν κάτω από το μικροσκόπιο του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σημαντικό αριθμό εγγράφων.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τις έρευνες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, ενημερώνοντας για κάθε βήμα τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να δώσει οδηγίες και για το πότε θα καλέσουν ενώπιον τους Συλλούρη και Τζιοβάνη.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η μέρα που Συλλούρης και Τζιοβάνη θα περάσουν την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν αργεί.

Στο μεταξύ, εντός των επόμενων ημερών -πιθανόν και εντός της εβδομάδας- οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να δουν ξανά τον Βρετανό κτηματομεσίτη, ενώ προχωρούν όπως όλα δείχνουν αρχές της επόμενης εβδομάδας και με το άνοιγμα των λογαριασμών των πρωταγωνιστών του βίντεο, ενώ εκκρεμεί ακόμα η κατάθεση των δημοσιογράφων του ξένου δικτύου.

Όλες οι εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση τίθενται στο επίκεντρο σύσκεψης που θα γίνει σήμερα με την συμμετοχή του Αρχηγού Αστυνομίας, του Υπαρχηγού και του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network