MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένα κρεβάτι κενό στο Νοσοκομείο Αναφοράς… «Πολύ δύσκολη η κατάσταση»

Advertisement

Sponsored by exness

Στο φουλ τα Νοσοκομεία – Γέμισαν οι κλίνες – Δύο κρεβάτια κενά στη Λεμεσό και ένα στο Νοσοκομείο Αναφοράς – Ανεμβολίαστοι οι πλείστοι ασθενείς σύμφωνα με τους ειδικούς

Μπορεί χθες Κυριακή να ανακοινώθηκαν μειωμένα κρούσματα κορωνοϊού – με ταυτόχρονη όμως αύξηση στο ποσοστό θετικότητας – ωστόσο η κατάσταση στα Νοσηλευτήρια της χώρας συνεχίζει να βρίσκεται στα όρια.

Advertisement

Νέα αύξηση καταγράφεται στις νοσηλείες. 301 ασθενείς νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία, εκ των οποίων οι 86 σε σοβαρή κατάσταση, ή σε συνθήκες Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας.

Από τους 86 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 42 είναι διασωληνωμένοι, οι τρεις νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 41 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ένα κρεβάτι στο Νοσοκομείο Αναφοράς… Δύο στη Λεμεσό

Μιλώντας στη Cyprus Times η Επιστημονική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αναφοράς, Δρ. Αμαλία Χατζηγιάννη, ανέφερε ότι η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη.

«Έχουμε 23χρονο ασθενή που νοσηλεύεται ανάμεσα στους 74 ασθενής που έχουμε στον θάλαμο covid. Ο μεγαλύτερος ασθενής είναι 90 ετών ανεμβολίαστος» είπε.

Την ίδια ώρα, ερωτηθείσα για την πληρότητα του Νοσοκομείου ανέφερε ότι αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο μία κλίνη κενή.

«Έχουμε ένα κρεβάτι, αλλά αναμένουμε ότι σε λίγο θα έχουμε νέα εισαγωγή, άρα θα γεμίσουν όλα. Από τους 74 ασθενείς μόνο οι 8 είναι άτομα εμβολιασμένοι και οι υπόλοιποι γύρω στο 90% που νοσηλεύονται είναι ανεμβολίαστοι», σημείωσε.

Την ίδια ώρα μιλώντας στη Cyprus Times ο Δρ. Αντρέας Κωστή ανέφερε ότι υπάρχουν δύο κλίνες αυτή την στιγμή και ο νεαρότερος ασθενής είναι 26 ετών. Υπογράμμισε ότι η κατάσταση και στο Νοσοκομείο Λεμεσού είναι δύσκολη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network