MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ένα χρόνο μετά, τα 4 παιδιά του Πανίκου αναμένουν απαντήσεις για το θάνατό του

Advertisement

Sponsored by exness

Οικογένεια ζητά απαντήσεις για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου πριν από ένα χρόνο – Αδιαφορία από το κράτος, καταγγέλλει συγγενής του θύματος στη Cyprus Times – «Τα τέσσερα παιδιά του εκλιπόντα αναμένουν απαντήσεις και οφείλουν να τους τις δώσουν»

Της Μικαέλας Κουλλέ

Κραυγή απόγνωσης από την οικογένεια του 55χρονου Πανίκου Σταύρου πατέρα τεσσάρων παιδιών από το Τραχώνι που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ, ενώ νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, μετά από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κουνιάδος του θύματος, Γιώργος Αυξεντίου, σημειώνει ότι ο άτυχος 55χρονος πριν από ένα χρόνο ακριβώς «έσβησε» μετά από ιατρική αμέλεια και άφησε πίσω του την σύζυγο και 4 παιδιά ορφανά.

Αυτά τα παιδιά μέχρι και σήμερα ζητούν απαντήσεις για το θάνατο του πατέρα τους που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και κάποιοι οφείλουν να τους τις δώσουν, λέει ο κ.Γιώργος. «Πρέπει να σταματήσουν οι εγκληματικές πράξεις σε βάρος ασθενών. Ο Πανίκος πριν ένα χρόνο πήγε για επέμβαση ρουτίνας και έπαθε εγκεφαλικό και στη συνέχεια δυστυχώς τον χάσαμε για πάντα. Ο δικός μας άνθρωπος δεν έρχεται πίσω» τονίζει.

Αυτό που ζητά σήμερα η οικογένεια είναι να ενημερωθεί από το Υπουργείο Υγείας για τις έρευνες που γίνονται εδώ και τόσο καιρό και για τις οποίες η οικογένεια δεν έχει γνώση, όπως λένε οι συγγενείς.

«Από πλευράς αστυνομίας μας είπαν ότι η υπόθεση εδώ και μήνες έφυγε από κοντά τους, πήραμε στο Υπουργείο Υγείας πολλές φορές όμως καμία απάντηση δεν παίρνουμε για το πόρισμά τους. Τέσσερα παιδιά περιμένουν απαντήσεις και δικαίωση για το θάνατο του πατέρα τους» σημειώνει.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η οικογένεια σύμφωνα με τον κ.Γιώργο, υπάρχουν μαρτυρίες σε βάρος του γιατρού και για τον τρόπο που χειρίστηκε την περίπτωση του Πανίκου, πριν αυτός πεθάνει. Η οικογένεια ταυτόχρονα δηλώνει απογοήτευση για την στάση των αρμόδιων υπηρεσιών και κάνει λόγο για αδιαφορία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network