MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στην ΠΟΕΔ (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στην κάλπη τα μέλη της ΠΟΕΔ – Απαντούν για τις απεργίες

Advertisement

Μετά τους καθηγητές, σειρά των δασκάλων προσήλθαν στις κάλπες για το δημοψήφισμα που αφορά τα μέλη της ΠΟΕΔ.

Η ψηφοφορία, που ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα, διεξήχθηκε μεταξύ των μελών της ΠΟΕΔ, με  σκοπό την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Οργάνωσης για λήψη μέτρων αντίδρασης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μη αποκλειομένων και των απεργιακών.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

Τα μέλη της ΠΟΕΔ μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου, οποιαδήποτε ώρα μέσα στο πιο πάνω διάστημα, είτε στο Κέντρο της επαρχίας που εργάζονται είτε σ’ εκείνο της επαρχίας που διαμένουν, ενώ οι εκτοπισμένοι εκπαιδευτικοί στο Κέντρο οποιουδήποτε Γραφείου.

Νωρίτερα έγινε ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν και για τα οποία ζητείται η συγκεκριμένη εξουσιοδότηση της βάσης των μελών.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ


Στο ψηφοδέλτιο της προς την Παγκύπρια Γενική της Συνέλευση, η ΠΟΕΔ γράφει: «Ψήφισμα: Σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2018, ενημερώθηκα στην Παγκύπρια Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΔ για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Δημόσιας Εκπαίδευσης από τις 2 Ιουλίου 2018. Εξουσιοδοτώ το ΔΣ της ΠΟΕΔ να εφαρμόσει όλα τα μέτρα αντίδρασης που αυτό θα κρίνει σκόπιμα, περιλαμβανομένων και απεργιακών, για την προάσπιση των συμφερόντων του Κλάδου και της Δημόσιας Εκπαίδευσης, για το θέμα που προέκυψε μετά τις ετσιθελικές και απαράδεκτες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου στις 4 Ιουλίου 2018». Στο τέλος του ψηφοδελτίου, τα μέλη της ΠΟΕΔ έχουν να επιλέξουν το Ναι και το όχι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network