MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εν αναμονή νέων συλλήψεων για το μακελειό της Αγίας Νάπας… Σημαντικές εξελίξεις

Advertisement

Sponsored by exness

Εξελίξεις στην υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας – «Άνω-κάτω» Λευκωσία και Αγία Νάπα από την Αστυνομία για εντοπισμό του Αλβανού εκτελεστή – Ψάχνουν πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν τις έρευνες – Εν αναμονή νέων συλλήψεων

Advertisement

Την ώρα που η Αστυνομία «χτενίζει» σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε περιοχή που –σύμφωνα με τις μαρτυρίες- πέρασε o Αλβανός εκτελεστής που καταζητείται από την Παρασκευή για τη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας, οι ανακριτές αξιολογούν κάθε μαρτυρία που ενδεχομένως να τους οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στον ηθικό αυτουργό του στυγερού εγκλήματος που είχε ως στόχο να πέσει νεκρός ο Φάνος Καλοψιδιώτης.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις -χωρίς αυτό να αποκλείεται να γίνει ακόμα και εντός της ημέρας- με τους ανακριτές της υπόθεσης να προχωρούν στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, εάν και εφόσον καταστεί δυνατόν να εξασφαλιστούν επαρκείς μαρτυρίες.

Στο μεταξύ, αναζητούνται και δύο πρόσωπα που αναμένεται να ρίξουν φως στο θέμα της ενοικίασης της έπαυλης στην οποία φαίνεται να διέμειναν οι Αλβανοί εκτελεστές πριν τη διάπραξη του φονικού.

Φοβάται να μιλήσει…

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος συλληφθείς που φέρεται ως το πρόσωπο που μετέφερε στη σκηνή του εγκλήματος τους δράστες, τους έδειξε τα «κατατόπια» της περιοχής και μεσολάβησε για την ενοικίαση της έπαυλης τηρεί σιγήν ιχθύος. Φαίνεται πάντως πως ο 32χρονος ξέρει πολλά που μπορούν να «στείλουν» την αστυνομία ένα βήμα πιο κοντά στον ηθικό αυτουργό του στυγερού εγκλήματος.

Αντίθετα, η 30χρονη που επίσης φόρεσε χειροπέδες το βράδυ της Δευτέρας, με τα όσα είπε στους ανακριτές φαίνεται να υποβοηθά τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο μεταξύ αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που ενδεχομένως να ρίξουν επιπλέον φως σε κάποιες πτυχές της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network