MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων για τα οστά σε παραλία των Περβολιών. «Μας είπαν είναι ανθρώπινα» λέει στη CT o Κοινοτάρχης

Advertisement

Sponsored by exness

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον εντοπισμό οστών στην θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας – Παραλήφθηκαν από ανθρωπολόγο για επιστημονικές εξετάσεις – Ανθρώπινα τα οστά λέει στη Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Περβολιών Κώστας Τίγγης

Εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων για τα οστά που -όπως όλα δείχνουν- ξέβρασε η θάλασσα στα Περβόλια βρίσκονται οι αρμόδιοι. Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα που έφερε στο φως η Cyprus Times, πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον εντοπισμό οστών που βρήκαν πολίτες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην θαλάσσια περιοχή της Επαρχίας Λάρνακας στις 27 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου.

Advertisement

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που έγιναν από ανθρωπολόγο τα οστά φαίνεται να είναι ανθρώπινα. Οι αρχές εξετάζουν πάντως την ίδια στιγμή και άτομα που βρίσκονταν στη λίστα με ελλείποντα πρόσωπα.

Μιλώντας στην Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Περβολιών Κώστας Τίγγης ανέφερε ότι «ως κοινοτάρχης δεν έχω καμία ενημέρωση επίσημα, αλλά ενημερώθηκα από άτομα που βρίσκονται στη θάλασσα και εργάζονται εκεί. Μας είπαν ότι βρέθηκαν ανθρωπινά οστά και τα μάζεψαν οι ειδικοί».

Πάντως, όπως αναφέρθηκε και στο χθεσινό μας δημοσίευμα, ανθρωπολόγος που κλήθηκε να δει τα οστά μέσω φωτογραφιών, ανάφερε πως εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται για ανθρώπινα.

Όπως είπε ο κ.Τίγγης «θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις DNA γιατί φαίνεται να είναι παλιά οστά. Θα ζητήσουμε επίσης να ενημερωθούμε περί τίνος πρόκειται γιατί μας ενδιαφέρει το θέμα. Υπήρχαν και πρόσωπα που εξαφανίστηκαν και δολοφονήθηκαν στη περιοχή κατά το παρελθόν, όπως Τουρκοκύπριοι κατά την περίοδο 1958-1960, όμως αυτό είναι μόνο ένα σενάριο, αφού πρώτα θα πρέπει να γίνουν οι εξετάσεις».

Φως στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν οι επιστημονικές εξετάσεις, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal