MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εμβολιάστηκε η πλειοψηφία των φαρμακοποιών στην Πάφο. Αναμένεται η 2η δόση, όλοι με AstraZeneca

Advertisement

Sponsored by exness

Εξήντα φαρμακοποιοί εμβολιάστηκαν στην επαρχία Πάφου από τους 80 εγγεγραμμένους στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πάφου Χρήστο Ιωάννου

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως εκτός από τους φαρμακοποιούς έχει προγραμματιστεί και δεύτερος γύρος εμβολιασμού για τους βοηθούς φαρμακοποιούς, προσθέτοντας πως αναμένεται η ημερομηνία εμβολιασμού τους από το Υπουργείο Υγείας.

Advertisement

Η πρώτη δόση εμβολιασμού των φαρμακοποιών, συνέχισε, έγινε στις 24 Φεβρουαρίου και η δεύτερη δόση αναμένεται για τις 19 Μαΐου όλοι με AstraZeneca. Ο κ. Ιωάννου έστειλε το μήνυμα στα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πάφου να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ερωτηθείς για τα προβλήματα των φαρμακοποιών, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πάφου αναφέρθηκε στην ανησυχία του κοινού αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις όπου στα διανυκτερεύοντα φαρμακεία το κοινό μεταβαίνει χωρίς να φέρει μάσκα.

Επεσήμανε πως τα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί με την έλλειψη αντισηπτικών και προστατευτικών μασκών στο πρώτο κύμα της πανδημίας τώρα έχουν εξαλειφθεί αφού η αγορά ρυθμίστηκε και δεν υπάρχουν ελλείψεις. Υπάρχει, σημείωσε, πληθώρα αντισηπτικών και μασκών στην αγορά και σε ποσότητες αλλά και ποιότητες.

Πρόσθεσε πως οι φαρμακοποιοί τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, και εφαρμόζουν το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network