MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εμβολιάστηκαν μέσω προσωπικού ιατρού και δεν μπορούν να εκδώσουν το πιστοποιητικό τους… Η απάντηση του Υπουργείου

Advertisement

Sponsored by exness

Εμβολιάστηκαν μέσω προσωπικού ιατρού και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έκδοση του πιστοποιητικού – Ενήμερο το Υπουργείο Υγείας – Επιλύθηκε το πρόβλημα – Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος πολίτης συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες ως προς την έκδοση του πιστοποιητικού

Δεκάδες τα προβλήματα με την έκδοση του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού, από τους πολίτες που πραγματοποιήσαν τον εμβολιασμό τους μέσω του προσωπικού τους ιατρού. Ενήμερο το Υπουργείο Υγείας, το οποίο προχώρησε στη διευθέτηση του προβλήματος.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα,  αρκετοί είναι οι πολίτες οι οποίοι εμβολιάστηκαν μέσω των προσωπικών τους γιατρών και παραπονέθηκαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα σχετικά με την έκδοση του πιστοποιητικού τους, παρά το γεγονός ότι ο γιατρός τους έχει καταχωρίσει τον εμβολιασμό τους στο σύστημα.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση επί του θέματος, διευκρινίζεται ότι από τους προσωπικούς γιατρούς στάλθηκαν τα στοιχεία και ενημερώθηκε το σύστημα για να μπορέσουν να εκδώσουν οι πολίτες το πιστοποιητικό τους.

Παρόλα αυτά, αν υπάρχουν άτομα που αντιμετωπίζουν ακόμη πρόβλημα, μπορούν να επικοινωνούν με το 1474 για να ελεγχθεί το πρόβλημα και να διορθωθεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network