MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εμβολιάστηκαν 35 χιλιάδες άτομα στα κατεχόμενα. Ολοκληρώνονται οι εμβολιασμοί τέλη Μαρτίου

Advertisement

Sponsored by exness

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί σε δηλώσεις του είπε ότι εντός των προσεχών ημερών θα έρθουν και άλλα εμβόλια για τον Covid-19 από την Τουρκία στα κατεχόμενα και ανάφερε ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί

Σύμφωνα με τον Πιλλί, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή «Ντιγιαλόγκ» 35,000 άτομα έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι σήμερα και θα τους γίνει και η δεύτερη δόση. Είπε ότι η δεύτερη δόση των εμβολίων της Pfizer θα χορηγηθεί στις 8 Φεβρουαρίου και της Sinovac στις 12 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Πιλλί διέψευσε ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα τεστ PCR, και ανέφερε ότι διαθέτουν 75 χιλιάδες τεστ και πρόσθεσε ότι θα εισαγάγουν άλλες 100 χιλιάδες εντός των προσεχών ημερών.

Αναφερόμενος στην έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, ο «υπουργός» σημείωσε ότι προσέλαβαν 260 άτομα κατά την περίοδο της πανδημίας και ότι τα 100 από αυτά τα άτομα ήταν νοσηλευτές, όμως συνεχίζουν τις προσπάθειες να προσλάβουν άλλους 100 νοσηλευτές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network