MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ελλιπή μέτρα ασφαλείας πίσω από το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο βλέπει το γραφείο επιθεώρησης εργασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Ελλειπή μέτρα ασφαλείας πίσω από το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο βλέπει το γραφείο επιθεώρησης εργασίας – Νεκρός 53χρονος που έπεσε από ύψος – Έχασε την ισορροπία του και έπεσε από περίπου τέσσερα μέτρα – Πατέρας δυο παιδιών ο άτυχος 53χρονος

Ομογενής οικοδόμος ηλικίας 53 χρόνων είναι το θύμα εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε το πρωί σε υπό ανέγερση κτήριο στην περιοχή της Πέγειας.

Advertisement

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας και του τμήματος επιθεώρησης εργασίας ο άτυχος σιδεράς έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

Πατέρας δυο παιδιών ο Αλμίρ Τομπουλίδης, 53 ετών, κάτοικος Πάφου, έχασε την ζωή του το πρωί ενώ βρισκόταν στην εργασία του.

Ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής δήλωσε ότι ο άτυχος Τομπουλιδης ασχολείτο με την κατασκευή σιδηροκατασκευής σε κολόνα. Η αστυνομία και το τμήμα επιθεώρησης εργασίας διερευνούν το ενδεχόμενο χείριστης ανυψωτικού μηχανήματος που επιχείρησε να ανεβάσει εργάτες στο ίδιο σημείο να προκάλεσε με οποιοδήποτε τρόπο την πτώση του θύματος στο έδαφος.

Ο προϊστάμενος του επαρχιακού γραφείου επιθεώρησης εργασίας Γιώργος Κατσονούρης δήλωσε ότι αν και οι συνθήκες διερευνώνται φαίνεται καθαρά ότι υπήρχαν ελλιπή μέτρα ασφάλειας κατά την διάρκεια εκτέλεσης της συγκεκριμένης εργασίας.

Ο άτυχος εργαζόμενος έπεσε σε υπόγειο, από ύψος τεσσάρων μέτρων περίπου. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία ανέσυραν τον 53χρονο, από το υπόγειο. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network