MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ελλιπή μέτρα ασφαλείας διαπιστώνει το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας για το εργατικό ατύχημα στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Ελλιπή μέτρα ασφαλείας διαπιστώνει το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας σε σχέση με το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εργοστάσιο-αποθήκη στην Μεσόγη της Πάφου

Ελλιπή μέτρα ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι εφαρμόζονταν στην διάρκεια εκτέλεσης συγκεκριμένης εργασίας με αποτέλεσμα να σημειωθεί άλλο ένα εργατικό ατύχημα, αυτή την φορά στην βιομηχανική περιοχή Μεσόγης.

Advertisement

Πολωνός εργάτης έπεσε από ύψος τριών περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματισθεί κρίσιμα αφού υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Ο 57χρονος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής προσπαθούσε να κατεβάσει από το πατάρι εργοστασίου που χρησιμοποιείτο ως αποθηκευτικός χώρος, χειροκίνητο τρόλεϊ μεταφοράς, με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος τριών περίπου μέτρων.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πάφου και στην συνέχεια λόγω της σοβαρότητάς της κατάστασης του στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο επαρχιακός λειτουργός του τμήματος επιθεώρησης εργασίας Γιώργος Κατσονούρης έκανε λόγο για ακατάλληλες μεθόδους εργασίας.

Τα οποιαδήποτε ευρήματα θα περιληφθούν σε σχετική έκθεση που θα συντάξει το τμήμα, είπε, εκφράζοντας την λύπη του για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονταν στην διάρκεια εκτέλεσης της συγκεκριμένης εργασίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network