MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ελλαδίτης ήρθε στην Κύπρο αγόρασε τα «πάντα» και πλήρωνε με ακάλυπτες επιταγές

Advertisement

Sponsored by exness

Ψάχνει Ελλαδίτη για να τον συλλάβει η Αστυνομία – Ήρθε στην Κύπρο αγόρασε τα «πάντα» – Πλήρωσε με ακάλυπτες επιταγές και εξαφανίστηκε – Τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία – Η καταγγελία διευθυντή εταιρείας παραγωγής πλαστικών ειδών που έγινε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακα και με την οποία ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης 

Advertisement

Ολόκληρη κομπίνα φαίνεται  να έστησε Ελλαδίτης το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο και κατάφερε να ξεγελάσει εταιρείες αποσπώντας δεκάδες προϊόντα. Ο τρόπος δράσης του κρύβεται πίσω εταιρεία που δημιούργησε με έδρα τη Λάρνακα, για να εξασφαλίσει βιβλιάριο επιταγών από τράπεζα.

Συστήνονταν ως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και αγόραζε διάφορα προϊόντα πληρώνοντας με ακάλυπτες επιταγές αποσπώντας από ζωοτροφές, χαλιά, ξηρούς καρπούς μέχρι και νάιλον σακούλια που αφορά  την τελευταία καταγγελία που έφθασε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας και οδήγησε στην κατακράτηση των εμπορευματοκιβωτίων που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των ερευνών στο λιμάνι Λεμεσού.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε από διευθυντή εταιρείας παραγωγής πλαστικών ειδών ότι τον Απρίλιο παρέδωσε σε Ελλαδίτη που διατηρούσε εταιρεία στη Λάρνακα, ποσότητα πλαστικών ειδών –  συγκεκριμένα 2 700 κιλά νάιλον τσάντες διαφόρων μεγεθών συνολικής αξίας €8387,16 -βάση παραγγελίας.

Κατά την παράδοση τον πλήρωσε με δυο επιταγές όταν όμως πήγε στην τράπεζα χθες για να τις καταθέσει διαπίστωσε ότι το υπόλοιπο ήταν ανεπαρκές.

Μετέβη αμέσως στα γραφεία της εν λόγω εταιρείας του Ελλαδίτη και τα βρήκε κλειστά και σχεδόν άδεια.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο Ελλαδίτης το τελευταίο διάστημα φόρτωνε εμπορεύματα από το «μαγαζί» του σε εμπορευματοκιβώτια τα οποία ήταν τοποθετημένα σε ανοικτό χωράφι μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω.

Τα εν λόγω εμπορευματοκιβώτια εντοπίστηκαν στο λιμάνι Λεμεσού με σκοπό την εξαγωγή τους από την Κύπρο στην Ελλάδα και παραλήπτη συγγενικό του πρόσωπο. Αυτά κατακρατήθηκαν από το τελωνείο και θα ανοιχθούν αύριο από τα μέλη του ΤΑΕ.

Εναντίον του Ελλαδίτη εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Η Αστυνομία έχει σχεδόν σίγουρο ότι διέφυγε από την Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal