MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ελεγχόμενα τα 4 μέτωπα φωτιάς στη Δένεια. Κάηκαν δέντρα, εκτεταμένες ζημιές σε υποστατικό

Advertisement

Sponsored by exness

Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στην Δένεια – Κάηκαν δέντρα, εκτεταμένες ζημιές σε υποστατικό – Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης και εργάζονται για πλήρη οριοθέτηση της φωτιάς και για τελικές κατασβέσεις

Ελεγχόμενη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στην κοινότητα Δένειας.

Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική  Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μετά τις 15.30 σε πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Δένειας, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και κατέκαυσε περίπου 50 εκτάρια μέσα και έξω από κοίτη ποταμού από ξηρά χόρτα, αποκάλαμα, καλαμιώνες, άγρια βλάστηση, διάφορα δέντρα ευκάλυπτοι, ελαιόδεντρα και λάστιχα άρδευσης.

Κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς οι δυνάμεις πυρόσβεσης προστάτευσαν υποστατικά, ωστόσο ένα πρόχειρο υποστατικό διαστάσεων 10 Χ 3.5m το οποίο περιείχε σανό υπέστη εκτεταμένες ζημίες.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης και εργάζονται για πλήρη οριοθέτηση της φωτιάς και για τελικές κατασβέσεις με 6 πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας, 2 του Τμήματος δασών, 1 Φ.Π.Μ του Ταμείου Θήρας, 3 ΟΤΕ Εθελοντικών ομάδων, ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες και 2 βυτιοφόρα προμήθειας νερού της Επαρχιακής Διοίκησης.

Στο μέρος βρίσκονται Αστυνομία και των Ηνωμένων Εθνών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν υποψίες για εμπρησμό δεδομένου ότι με την άφιξη των πρώτων πυροσβεστικών δυνάμεων εντοπίστηκαν 4 διαφορετικές εστίες.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network