MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έλεγχοι σε ΑΗΚ και υποστατικά εταιρειών και επιχειρήσεων ενέργειας από την ΕΠΑ 

Advertisement

Sponsored by exness

Έλεγχοι σε ΑΗΚ και υποστατικά εταιρειών και επιχειρήσεων ενέργειας από την ΕΠΑ – Ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση

Advertisement

Η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) διενήργησε επί τόπου έρευνα στα γραφεία και υποστατικά της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), της Bioland Energy Ltd, της GDL Green Energy Group Ltd και της Μάριος Καραντώνης Λτδ, στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης έρευνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΑ, η έρευνα έγινε στην ΑΗΚ, τις τρεις εταιρείες και όλες τις επιχειρήσεις που ελέγχονται άμεσα ή και έμμεσα από αυτές, για πιθανολογούμενες παραβάσεις άρθρων του Νόμου και της Συνθήκης για τη Λειτουργία της ΕΕ.

Οι επί τόπου έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες και συνεχίστηκαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Κατά την πραγματοποίηση της έρευνας, η Υπηρεσία της Επιτροπής συνοδεύτηκε από Λειτουργούς της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας και του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής.

Η ΕΠΑ επισημαίνει ότι «η διεξαγωγή έρευνας από μέρους της δεν προδιαγράφει την ενοχή οποιασδήποτε επιχείρησης σε σχέση με παραβάσεις της νομοθεσίας του ανταγωνισμού παρά μόνο προσβλέπει στη συλλογή των απαιτούμενων στοιχείων προς τον σκοπό της διεξαγωγής δέουσας έρευνας, σύμφωνα με τις εξουσίες και αρμοδιότητες της Επιτροπής για την εφαρμογή της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network