MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ελεύθεροι 3 από τους 6 κατηγορούμενους για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες. Στο κελί παραμένει ο Αζέρος

Advertisement

Sponsored by exness

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν τρείς από τους έξι συλληφθέντες για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες με φόντο την τρομοκρατία – Στο κελί παραμένει ο Αζέρος και άλλοι δύο – Τον Ιανουάριο η συνέχεια στο Κακουργιοδικείο

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν τρείς από τους έξι συλληφθέντες για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες με φόντο την τρομοκρατία. Στο κελί παραμένει ο Αζέρος φερόμενος εκτελεστής, ο οποίος φόρεσε πρώτος χειροπέδες και άνοιξε το «χορό» των συλλήψεων.

Advertisement

Σε διαδικασία που πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας διατάχθηκε όπως αφεθούν οι τρείς ελεύθεροι υπό όρους, καθώς το μαρτυρικό υλικό κρίθηκε ως ασύνδετο και περιορίζει τις πιθανότητες καταδίκης τους.

Στο μεταξύ τον ερχόμενο Ιανουάριο αναμένεται να μεταφραστούν στη μητρική γλώσσα του 38χρονου Αζέρου όλα τα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση, αίτημα που υπέβαλαν οι δικηγόροι και των υπόλοιπων συλληφθέντων.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε γίνει είδηση και εκτός Κύπρου από τον Οκτώβριο, καθώς είχε από νωρίς συνδεθεί με τρομοκρατική δράση, ενώ μέχρι και το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ είχε πάρει θέση, κάνοντας λόγο για τρομοκρατική επίθεση που ετοίμαζε το Ιράν εναντίον Ισραηλινών επιχειρηματιών που ζουν στην Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network