MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έλαβε εξιτήριο μετά την επέμβαση κι επέστρεψε στα καθήκοντα του ο Αρχιεπίσκοπος

Advertisement

Sponsored by exness

Έλαβε εξιτήριο μετά την επέμβαση ο Αρχιεπίσκοπος – Εξελίσσεται καλά η μετεγχειρητική του πορεία – Είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι – Πίσω στα καθήκοντα του

Εξιτήριο από το Αρεταίειο Νοσοκομείο έλαβε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε συνεπεία κατάγματος δεξιού βραχιωνίου οστού.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αρχιεπισκοπή, ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας έλαβε εξιτήριο μετά την καλή μετεγχειρητική πορεία της υγείας του.

«Δύο μέρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαρτίου, εξήλθε της κλινικής και βρίσκεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και στα καθήκοντα του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times ο Αρχιεπίσκοπος είχε υποβληθεί  σε χειρουργική επέμβαση για αντιμετώπιση κατάγματος δεξιού βραχιωνίου οστού. Η επέμβασης, που διενεργήθηκε από τον ιατρό Δρ. Νίκο Παπαλουκά και Δρ. Σεργίου Σέργιο και ήταν επιτυχής.

Ο Αρχιεπίσκοπος εκφράζει ευχαριστίες προς όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network