MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έλαβε 1η δόση Pfizer και 2η AstraZeneca από λάθος στη Λεμεσό. Καμία ανησυχία, λένε οι αρμόδιοι

Advertisement

Sponsored by exness

Πήγε για τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και της χορηγήθηκε AstraZeneca – Επιβεβαιώνει το περιστατικό ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών στη Cyprus Times – «Κανένας λόγος ανησυχίας», αναφέρει

Έλαβε 1η δόση ενός εμβολίου και 2η ενός άλλου από λάθος, αλλοδαπή γυναίκα στη Λεμεσό, με τους αρμόδιους να καθησυχάζουν.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στο Εμβολιαστικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό και αφορά αλλοδαπή γυναίκα που εργάζεται στη χώρα μας ως οικιακή βοηθός.

Συγκεκριμένα, η αλλοδαπή γυναίκα έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer και σήμερα, αντί να λάβει τη 2η δόση του ιδίου εμβολίου, της χορήγησαν δόση του εμβολίου AstraZeneca.

«Διερευνάται το περιστατικό και δεν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος ανησυχίας. Μετά από τελευταίες έρευνες, σε τέτοιες περιπτώσεις τα συμπτώματα είναι ήπιας μορφής, όπως όταν κάνεις κανονικά τις δύο δόσεις από το ίδιο εμβόλιο», ανέφερε σε δηλώσεις του στη Cyprus Times o Ευαγόρας Ταμπούρης, Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό.

Υπέδειξε, μάλιστα, ότι αυτή είναι μία τακτική που ακολουθείται σε άλλες χώρες.

Όπως πληροφορούμαστε, η εν λόγω γυναίκα φαίνεται ότι έκανε λάθος και βρέθηκε σε άλλο χώρο, ενώ όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρθηκε η επικοινωνία μαζί της ήταν δύσκολη καθώς δεν μιλούσε ούτε Ελληνικά,  ούτε Αγγλικά.

«Η κοπέλα κρατήθηκε στο Κέντρο για προληπτικούς λόγους, περισσότερο χρόνο από τον κανονικό, και στη συνέχεια δόθηκαν οδηγίες σε περίπτωση που έχει παρενέργειες ή χρειαστεί οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τους γιατρούς ή το νοσοκομείο», σημείωσε ο Ευαγόρας Ταμπούρης.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times για το εν λόγω περιστατικό είναι ενήμερο και το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network