MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ελαφρύνσεις σε δυσπραγούντες και συνταξιούχους αποφάσισε το ΣΑΛΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Μειώσεις στα τέλη για ομάδες πολιτών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση αλλά και σε συνταξιούχους, αποφάσισε το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας.

Σε σημερινή ανακοίνωση αναφέρεται πως η ολομέλεια του Συμβουλίου του ΣΑΛΑ, σε συνεδρία της στις 27 Ιανουαρίου 2021, αφού έλαβε υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πλήττει ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αποφάσισε όπως βελτιώσει για το 2021 τις ελαφρύνσεις σε δυσπραγούντες και συνταξιούχους και συνεχίσει την πολιτική εκπτώσεων σε αγροτικά τεμάχια.

Advertisement

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε μείωση των τελών της τάξης του 50% ,με μέγιστο ποσό για κάθε ιδιοκτήτη που εμπίπτει στην κατηγορία αυτή τα €90, για τα αποχετευτικά τέλη του έτους 2021. Στην κατηγορία αυτή θα εμπίπτουν όσοι λαμβάνουν βοήθημα από το Γραφείο Ευημερίας και όσοι λαμβάνουν σύνταξη αναπηρίας ή ανικανότητας από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης περιλαμβάνονται όσοι ηλικιωμένοι παίρνουν κοινωνική σύνταξη ή σύνταξη γήρατος, χηρείας ή άλλη σύνταξη εξωτερικού και το συνολικό μηνιαίο εισόδημα του νοικοκυριού δεν ξεπερνά, για νοικοκυριά ενός ατόμου τα €850 και για νοικοκυριά δύο ατόμων τα €1.200.

Για αγροτικά τεμάχια αποφασίστηκε όπως συνεχιστεί η πολιτική για παραχώρηση εκπτώσεως 50% στα αποχετευτικά τέλη, που επιβάλλονται με βάση τον συντελεστή που εφαρμόζεται στην περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο.

Περισσότερες λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου στο www.sbla.com.cy.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ

ShootandGoal