MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκτός ΜΕΘ η ασθενής στην οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο η μέθοδος ECMO. «Εξελίσσεται ικανοποιητικά…»

Advertisement

Sponsored by exness

Εκτός ΜΕΘ η ασθενής στην οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο η μέθοδος ECMO – «Εξελίσσεται ικανοποιητικά…» ανέφερε ο Δρ. Λοΐζου

Συνεχίζουν να φέρνουν αισιοδοξία τα νέα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων για Covid-19 με την επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας να ανακοινώνει τον εντοπισμό δύο νέων κρουσμάτων από σύνολο 2,602 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Κατά την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου, ο Δρ Μάριος Λοΐζου, Επιστημονικός Διευθυντής, Διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ, αναφέρθηκε στην ασθενή η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και στην οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο η μέθοδος εξωσωματικής οξυγόνωσης και κυκλοφορίας ECMO.

Όπως σημείωσε εδώ και 48 ώρες βρίσκεται εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Ανέφερε επίσης πως η πορεία της υγείας της εξελίσσεται ικανοποιητικά. «Ο δρόμος βέβαια είναι ακόμα μακρύς. Της ευχόμαστε να επανέλθει πλήρως.»

Ο Δρ. Λοϊζου ευχαρίστησε εκ νέου το προσωπικό των ΜΕΘ και των υπολοίπων τμημάτων για την προσφορά τους όλη αυτή την περίοδο, αναφέροντας ότι «οι πολλές καθημερινές μάχες που έδωσαν, μάς βοήθησαν να φτάσουμε με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες στο σήμερα».

«Οι προσπάθειες όλων μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Ο δρόμος της επιστροφής στην κανονικότητα έχει ξεκινήσει. Προχωράμε προσεκτικά, με σταθερά βήματα μπροστά», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network