MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκτός λειτουργίας οι γραμμές για ασθενοφόρα, Αστυνομία και Πυροσβεστική. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε

Advertisement

Sponsored by exness

Εκτός λειτουργία οι τηλεφωνικές γραμμές σε πολλές υπηρεσίες λόγω του τεχνικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η CYTA. Ωστόσο αρκετές υπηρεσίες δίνουν εναλλακτικές τηλεφωνικές γραμμές τις οποίες μπορούν να καλέσουν οι πολίτες.

Η Διεύθυνση Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ σας ενημερώνει ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που παρατηρείται σε όλες τις τηλεφωνικές γραμμές της Cyta , οι γραμμές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Advertisement

Παρακαλείστε όπως μέχρι να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα να καλείτε την Υπηρεσία Ασθενοφόρων στο 96490304 ή 96455899 ή 99573939 ή 99411647 για τα επείγοντα περιστατικά. (Το προβλημα δεν οφείλεται στα συστήματα της Υπηρεσιας Ασθενοφόρων αλλα σε παγκυπρια βλαβη της CYTA)

Το ίδιο πράττει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ενημερώνει ότι λόγω του τεχνικού προβλήματος που παρατηρείται σε τηλεφωνικές γραμμές της Cyta, οι γραμμές της Π.Υ είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Παρακαλείσθε όπως μέχρι να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα για τα επείγοντα περιστατικά να καλείτε την Π.Υ στο 99 257245.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΗΚ,  η οποία ενημερώνει το κοινό πως παρουσιάστηκε πρόβλημα με το εξωτερικό δίκτυο τηλεφωνικής επικοινωνίας παγκύπρια και γι’ αυτό παρουσιάζονται προβλήματα στις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Ο πάροχος τηλεπικοινωνιών ενημέρωσε την ΑΗΚ πως επιλαμβάνεται της βλάβης ενώ απολογείται για για τυχόν ταλαιπωρία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network