MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκτεταμένες ζημιές σε 2 υποστατικά από την φωτιά στη Ποταμιά. Κάηκε σκυλάκι (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό έλεγχο τέθηκε γυρω στις 4:15 η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε υποστατικά στην Ποταμιά και συγκεκριμένα σε μηχανουργείο που ασχολείται με την βιοτεχνία ταπετσαρίας αυτοκινήτων.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Time, από την φωτιά κάηκε ένα όχημα καθώς και ένα σκυλάκι. Εκτεταμένες ζημιές έχει υποστεί το μηχανουργείο που ασχολείται με την βιοτεχνία ταπετσαρίας αυτοκινήτων καθώς και οικία.

Να σημειώσουμε πως στο σημείο επιχείρησαν για κατάσβεση της φωτιάς 4 πυροσβεστικά οχήματα ενώ στο μέρος βρέθηκε απο την αρχή της πυρκαγιάς και ο υπεύθυνος αξιωματικός της Πυροσβεστικής.

Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Στέίος Νέστωρος είπε ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μεγάλο μεταλλικό υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο ταπετσαρίας.

«Όλα τα εύφλεκτα υλικά που είχε μέσα στο υποστατικό, μαζί με τις εύφλεκτες γόμες και τα άλλα τα υλικά, επέτρεψαν στην πυρκαγιά  να επεκταθεί σε εφαπτόμενη διώροφη κατοικία, η οποία ανήκει στο ίδιο άτομο. Σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί και το εργαστήρι και το ισόγειο της διώροφης κατοικίας. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν από την Πυροσβεστική ήταν για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά και στον όροφο της κατοικίας. Διασώθηκαν από μέσα στο υποστατικό τρεις σκύλοι, ενώ δυστυχώς ένας τέταρτος βρέθηκε νεκρός», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Νέστωρος είπε ότι τα αίτια θα διερευνηθούν αύριο.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network