MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκτεταμένες ζημιές από τη φωτιά σε γραφειακό συγκρότημα στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Εκτεταμένες ζημιές σε γραφείο που βρίσκεται στην παραλιακή Λεμεσό από φωτιά που προκλήθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα – Δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές – Διερευνώνται τα αίτια της φωτιάς

Advertisement

Οι πυκνοί μαύροι καπνοί που έβγαιναν από το γραφειακό συγκρότημα που βρίσκεται επί της 28ης Οκτωβρίου απέναντι από το μόλο στη Λεμεσό, έθεσαν σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ανταποκρίθηκε στο σημείο με 2 οχήματα.

Τα μέλη της δύναμης επιστράτευσαν και ανυψωτική πλατφόρμα για να καταφέρουν να εισέλθουν στον 3 όροφο της πολυκατοικίας απ’ όπου έβγαιναν οι καπνοί, για να εντοπίσουν την εστία της φωτιάς.

Μία περίπου ώρα αργότερα η φωτιά κατασβέστηκε, αφού πρόλαβε να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο διαμέρισμα. Ευτυχώς εξαιτίας του γεγονότος ότι στο εν λόγω διαμέρισμα στεγάζονται γραφεία εταιρείας που σήμερα ήταν κλειστά, δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά διερευνώνται.

Από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού είχε προκληθεί πυκνή τροχαία κίνηση, από τις 4 και 30 και για μία περίπου ώρα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ

ShootandGoal