MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έκρηξη σε βυτιοφόρο «σήκωσε στο πόδι» τα ξημερώματα τη Γερμασόγεια… Ώρες μετά έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη

Advertisement

Sponsored by exness

Έκρηξη σε βυτιοφόρο όχημα στην περιοχή της Γερμασόγειας τα ξημερώματα – Αναφορές από κατοίκους για εκκωφαντική έκρηξη αλλά ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την Αστυνομία στις 8 το πρωί – Έρευνες από το ΤΑΕ Λεμεσού

Advertisement

Η έκρηξη στο φορτηγό/βυτιοφόρο όχημα εταιρείας Χωματουργικών Εργασιών σημειώθηκε 20 λεπτά μετά από τις 3 τα ξημερώματα και ενώ τα όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο της εταιρείας στην Γερμασόγεια.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον Ελληνοκύπριο ιδιοκτήτη, 60 ετών, στις 8 το πρωί και εφόσον η ζημιά έγινε αντιληπτή από τον ίδιο. Κάτοικοι της περιοχής είχαν επικοινωνήσει νωρίτερα με τη Cyprus Times αναφέροντας εκκωφαντική έκρηξη τα ξημερώματα που «σήκωσε στο πόδι» την περιοχή, ωστόσο πριν από τις 8 δεν υπήρχε καμία αναφορά ενώπιον των αρχών.

Από την έκρηξη καταστράφηκε το ντεπόζιτο καυσίμων του βυτιοφόρου αξίας €200 περίπου και προκλήθηκε ζημιά ύψους €1000 στον ανεμοθώρακα 2ου οχήματος της εταιρείας, βαρέου τύπου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το πρώτο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας που έσπευσαν και απέκλεισαν την σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και η οποία τοποθετήθηκε στο εξωτερικό μέρος του ντεποζιτου καυσίμων του.

Όπως πληροφορούμαστε, ο παραπονούμενος ανέφερε στους αστυνομικούς του ΤΑΕ Λεμεσού ότι δεν έχει διαφορές με κανένα, ούτε υποψιάζεται οποιονδήποτε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network